SÄKER SSL KRYPTERING
2021-08-28

Mest populära produkterna uttaget från 2021-08-28

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Tahini utan salt, 1,5 kg med 5 poäng, gForce Strap med 4 poäng, Chained Nutrition Weight Lifting Belt med 3 poäng, ICIW Scrunch Tights, Anthracite med 2 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Tahini utan salt, 1,5 kg

Gå till produkt

Kung Markattas Tahini, eller sesampasta, består av sesamfrön som är en naturlig fettkälla.

2. gForce Strap

Gå till produkt

Slitsamma dragremmar i läder från gForce! gForce Strap har en löpögla och logotypen tryckt på. Ersätter tidigare modellen PZ Leather Straps.

3. Chained Nutrition Weight Lifting Belt

Gå till produkt

Chained Nutrition belt är ett styrkelyftsbälte som klarar de tyngre lyften, det har ett smart spänne som med ett enkelt handgrepp släpper på bältet.

4. ICIW Scrunch Tights, Anthracite

Gå till produkt

ICIW Scrunch Tights – Fukttransporterande tights från ICIW med scrunch butt och hög midja!

5. Egg White Protein, 750 g, Chocolate

Gå till produkt

Egg White Protein är ett smaksatt äggviteprotein från Star Nutrition. Det är ett fullvärdigt protein som kan användas efter träning eller mellan måltider.

6. Perfect Meal Prep Bag Punisher, 6 containers

Gå till produkt

Performas svar på en ultrapremium 'Meal Prep Bag'. Denna väska är skapad för alla som vill äta sin hemlagade mat på resande fot och som vill underlätta vardagen. Väskan är temperaturisolerad och får plats med minst(!) sex matlådor. Se hit, denna väska är ett måste!

7. B.C Viktväst + 20kg järnvikter

Gå till produkt

B. C Viktväst 10/20kg från Master Fitness är en av de absolut bästa viktvästarna på marknaden för crossfit och all form av funktionell styrketräning.

8. SmartSupps Creatine Monohydrate, 1 kg

Gå till produkt

Smart Supps CREATINE är ett kosttillskott som innehåller rent kreatin monohydrat av hög kvalitet, direkt från tillverkaren för bästa möjliga pris!

9. Star Challenge Pants, Black

Gå till produkt

Challenge Joggers, Träningsbyxor från Star med ergonomiska paneler för ökad komfort och tapered fit för rätt siluett.

10. 12 x Freezedried Strawberry, 15 g

Gå till produkt

12 x Freezedried Strawberry, 15 g. Frystorkad jordgubb från Wel-B är det perfekta snackset till fredagsmyset. Produkten är gluten- och sockerfri samt innehåller inga konserveringsmedel och färgämnen.